Despre noi

Suntem mândri să vă prezentăm Complete Life – portalul tău pentru o viaţă completă. Aici vei găsi sfaturi şi informaţii de încredere despre una dintre cele mai răspândite afecțiuni ale zilelor noastre, diabetul. Indiferent daca ai diabet, sau cineva apropiat are, dacă eşti medic sau vrei doar să te infomezi pentru a preveni, ecest loc este pentru tine.

Complete Life este o platformă care conectează toate persoanele afectate de diabet, oferă conținut relevant, actualizat, verificat, interesant și aduce pacienții mai aproape de doctori. Cu instrumentele sale utile, de calitate, gratuite, își dorește să îmbunătățească viața de zi cu zi a celor care suferă de această afecțiune.

Printr-o bază de date în continuă creștere a informațiilor esențiale și a sfaturilor practice, a studiilor de caz specializate, prin programe de training, informații nutriționale, povești din viață și experiențe, Complete Life te învaţă cum să ai o viaţă completă chiar dacă suferi de diabet.

Disclaimer: materialele oferite de Complete Life, sau scrise și publicate de specialiști în numele portalului, reprezintă conținut de încredere, asigurat prin verificarea și aprobarea de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicare din România.

05 / 11 / 2013